Επικοινωνία

Τηλ: 210 7661090

Καραολή και Δημητρίου 51
Βύρωνας, ΤΚ 16231

hello@lovemadecreations.gr

 

Ωράριο καταστήματος:
Δευτέρα: 10:00 με 15:00
Τρίτη: 10:00 με 14:00 και 17:30 – 21:00
Τετάρτη: 10:00 με 15:00
Πέμπτη: 10:00 με 14:00 και 17:30 – 21:00
Παρ/ευή: 10:00 με 14:00 και 17:30 – 21:00
Σάββατο: 10:00 με 15:00

Social media

Ακολουθήστε μας στο facebook και Instagram για να μαθαίνετε νέα, προσφορές.
Με χαρά να ακούσουμε τα σχόλιά σας, και να αφήσετε βαθμολογία και κριτικές 🙂

Δείτε τη σελίδα μας στο facebook εδώ

Φόρμα επικοινωνίας


  Συχνές ερωτήσεις

  Πώς μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

  Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το καλάθι θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον τρόπο παραλαβής της παραγγελίας σας , όπως για παράδειγμα παραλαβή από το κατάστημα κ.ο.κ

  Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής;

  Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε κόσμημα δε σας ικανοποίησε, ακολουθώντας την Πολιτική επιστροφών  στους όρους χρήσης

  Θέλω να κάνω αλλαγή σε κάποιο κόσμημα. Ποια είναι η διαδικασία;

  Για οποιαδήποτε αλλαγή καλέστε μας στο 2107661090 ή μέσω email lovemadecreationsgr@gmail.com για να διαπιστώσετε την διαθεσιμότητα του προιόντος αλλαγής .

  Έκανα την παραγγελία μου αλλά θέλω να κάνω κάποια αλλαγή, μπορώ;

  Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Τηλεφωνήστε μας στο  2107661090 ή μέσω email lovemadecreationsgr@gmail.com αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας και τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Θα επιβεβαιώσουμε τη νέα παραγγελία με νέα αποστολή email. Ώρες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Σάββατο 10.00-15:00 και Τρίτη , Πέμπτη , Παρασκευή 17:00-21:00

  Πώς μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

  Μπορείτε να κάνετε ακύρωση της παραγγελίας σας ενημερώνοντας την εταιρία τηλεφωνικά στο  2107661090 ή μέσω email lovemadecreationsgr@gmail.com αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας και τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Θα επιβεβαιώσουμε τη νέα παραγγελία με νέα αποστολή email. Ώρες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Σάββατο 10.00-15:00 και Τρίτη , Πέμπτη , Παρασκευή 17:00-21:00.

  Υπάρχει κάποιο κατάστημα που μπορώ να επισκεφθώ;

  Η εταιρία διαθέτει φυσικό κατάστημα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρία στη διεύθυνση Καραολή και Δημητρίου 51 Βύρωνα ΤΚ 16231 προκειμένου να δείτε τα κοσμήματα ή να παραλάβετε την παραγγελία σας .

  Πώς μπορώ να προστατέψω τα κοσμήματά μου από τη φυσική τους φθορά;

  Μερικές συμβουλές ώστε τα κοσμήματά σας να διατηρούνται σαν καινούργια!

  Το ασήμι ως μέταλλο έχει φυσική ιδιότητα την οξείδωση. Για να γίνει πιο ανθεκτικό λοιπόν, επιπλατινώνεται ή επιχρυσώνεται. Και πάλι όμως τα ασημένια κοσμήματα παρουσιάζουν ευαισθησία στην επαφή τους με χημικά, και στην καθημερινή επαφή τους με το νερό. Το καλύτερο θα ήταν λοιπόν, όταν φοράτε κρέμες, λακ, κολώνιες, και όταν κάνετε μπάνιο ή δουλειές στο σπίτι, να τα βγάζετε ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα.

  Τα ατσάλινα κοσμήματα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά ενάντια στη διάβρωση, το μαύρισμα και τις γρατζουνιές. Αυτή η εντυπωσιακή αντοχή τους τα κάνει ιδανικές επιλογές για όσους επιθυμούν αξεσουάρ που θα αντέξουν κυριολεκτικά μια ζωή. Επίσης, τα ατσάλινα κοσμήματα αντιστέκονται σθεναρά στην καθημερινή χρήση, χωρίς να χάσουν ποτέ την λάμψη τους. Όλα αυτά, κάνουν τα ατσάλινα κοσμήματα να δείχνουν πολύ εύκολα σαν καινούρια, ακόμα και μετά από χρόνια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο χλιαρό νερό, σαπούνι και ένα μαλακό πανάκι!

  Σύνδεση χρήστη, προσωπικά δεδομένα, ενδεικτικές δυνατότητες εγγεγραμμένων μελών.

  Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση αποστολής και χρέωσης. Να δείτε το ιστορικό παραγγελιών, την πρόοδο ολοκλήρωσης παραγγελίας και το στάδιο αυτής.
  Έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης και μπορείτε να επεξεργαστείτε τα στοιχεία που έχετε δηλώσει.
  Σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής αυτών, τόσο από εσάς, όσο και από την εταιρεία.
  Για οποιαδήποτε παράπονο αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα παρακαλούμε αποστείλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο – τμήμα.

  Σημαντικό: Η εταιρεία δε θα σας ζητήσει με κανέναν τρόπο (ηλεκτρονικό ή άλλο) ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία και στοιχεία κάρτας τραπέζης. Κανένα δεδομένο κάρτας δεν αποθηκεύεται στο server μας καθώς οι παραγγελίες μέσω κάρτας πραγματοποιούνται με ανακατεύθυνση στο περιβάλλον ασφαλείας της ίδιας της τράπεζας.

  Η εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί όσο είναι εφικτό η ασφάλεια των στοιχείων που αποστέλλεται, όπως ενδεικτικά το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL.
  Για τη σύνδεση ή εγγραφή χρήστη πλοηγηθείτε στο “Σύνδεση” στο μενού (πάνω δεξιά) ή κάνετε κλικ εδώ.

  Παρακαλώ συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης όπου αναφέρονται αναλυτικότερα οι πληροφορίες, καθώς και την πολιτική απορρήτου / προσωπικά δεδομένα.

  Μετάβαση στο περιεχόμενο